Workshop 'Geld verdienen met jouw (business)idee'

Workshop ‘Geld verdienen met jouw (business)idee’

Woensdag 8 december van 19.00 – 21.00 uur

Deze workshop is voor iedere vrouw of (startende) ondernemer die zichzelf wel eens de vraag stelt: ‘Is er wel geld te verdienen met mijn idee?‘. Ik spreek regelmatig enthousiaste vrouwen met mooie ideeën, maar die ook twijfelen of het überhaupt wel mogelijk is om geld te verdienen met datgene wat ze zo leuk vinden.

We willen natuurlijk allemaal dolgraag van onze passie ons werk maken, maar is dat ook haalbaar?

In deze workshop ga ik je leren hoe je dat kunt onderzoeken, deel ik allerlei verdienmodellen die je kunt inzetten en geef ik ook feedback op jouw businessideeën. Het is dus ook echt een interactieve workshop, zodat je aan het einde antwoord op jouw vragen hebt. 

Lukt het niet om live aanwezig te zijn bij deze workshop? Geen paniek! Meld je aan en je ontvangt na de workshop de opname in je mailbox, zodat je hem kunt terugkijken op het moment dat het je wel uitkomt.

Voor wie is het?

Deze workshop is voor iedere vrouw of (startende) ondernemer die dolgraag iets voor zichzelf wilt beginnen, maar ook twijfelt of hier ook echt een succesvolle business van te maken is. 

Hoe werkt het?

De workshop vindt plaats via Zoom. Ik zorg ervoor dat je ruim van te voren de link toegestuurd krijgt waar de workshop gaat plaatsvinden. Het is aan te raden om de workshop achter je computer/laptop te volgen, zodat je het optimaal kunt meemaken.

Neem je notitieboekje mee, want we gaan uiteraard lekker aan de slag. Als je me al iets langer kent, dan weet je dat ik van actie houd. 😉

Meld je hieronder aan en ontdek of je van jouw passie echt jouw werk kunt maken! 

Jouw producten

Workshop 'Geld verdienen met jouw (business)idee' (#750)
+
Oorspronkelijke prijs was: €37.00.Huidige prijs is: €27.00.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Workshop 'Geld verdienen met jouw (business)idee'  × 1 37.00
Subtotaal 37.00
21% BTW 7.77
Totaal 44.77

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.