Workshop 'Doelen stellen 2022'

Workshop ‘Doelen stellen 2022’

Vrijdag 17 december van 10.00 – 12.00 uur

Deze workshop is een fijne voorbereiding op een super nieuw jaar. Een ochtend helemaal in het teken van jou en jouw dromen/doelen voor 2022. Hoe fijn is dat?! ❤️

Wat zou 2022 voor jou helemaal geweldig maken? Wat wil je allemaal? Maar vooral: Wat moet je doen om dat ook daadwerkelijk te bereiken?

Lukt het niet om live aanwezig te zijn bij deze workshop? Geen paniek! Meld je aan en je ontvangt na de workshop de opname in je mailbox, zodat je hem kunt terugkijken op het moment dat het je wel uitkomt.

Wat gaan we doen?

Op vrijdag 17 december gaan we aan de slag met jouw doelen voor 2022. Wat zou 2022 voor jou helemaal geweldig maken? Wat wil je allemaal bereiken? Maar vooral: Wie moet je zijn en wat moet je doen om dat ook daadwerkelijk te realiseren? Hier gaan we tijdens de online workshop lekker op intunen. We kijken naar omzet, cijfers en je aanbod.

Maar naast business doelen, hebben we het ook over jouzelf. Wat heb jij nodig om er een geweldig jaar van te maken? Wat ga je doen om goed voor jezelf te zorgen? Waar word jij blij van? 

Voor wie is het?

Deze workshop is geschikt voor iedere (startende) ondernemer die nu echt wil leren hoe je met het stellen van de juiste doelen gaat zorgen voor de juiste acties en daarmee de gewenste groei. 

Hoe werkt het?

De workshop vindt plaats via Zoom. Ik zorg ervoor dat je ruim van te voren de link toegestuurd krijgt waar de workshop gaat plaatsvinden. Het is aan te raden om de workshop achter je computer/laptop te volgen, zodat je het optimaal kunt meemaken.

Neem je notitieboekje mee, want we gaan uiteraard lekker aan de slag. Als je me al iets langer kent, dan weet je dat ik van actie houd. 😉

Meld je hieronder aan en start 2022 met een voorsprong! 

Jouw producten

Workshop 'Doelen stellen 2022' (#740)
+
Oorspronkelijke prijs was: €37.00.Huidige prijs is: €27.00.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Workshop 'Doelen stellen 2022'  × 1 37.00
Subtotaal 37.00
21% BTW 7.77
Totaal 44.77

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.