Affiliateprogramma

Het

affiliateprogramma


Meld je aan voor het affiliateprogramma

 

Je kunt je aanmelden als affiliate van Ontdek Je Bestemming. Dus ben je enthousiast over De Focus Club en/of De StartersAcademy en vind je het leuk om daarover te delen? Meld je dan zeker aan, zodat je leuke commissies kunt verdienen!

Het is een Win-Win-Win-situatie: De klant krijgt korting, jij krijgt een commissie en ik maak gebruik van een groter netwerk waardoor ik nog meer (startende) ondernemers kan helpen bij het starten en laten groeien van hun bedrijf! ????

 

⏩ Wat houdt het affiliateprogramma in?

 • Je kunt jouw enthousiasme voor de diensten van Ontdek Je Bestemming nu delen met anderen en daarvoor beloond worden!;
 • Je krijgt persoonlijke kortingscodes die je kunt delen in jouw netwerk van andere (startende) ondernemers;
 • De nieuwe klant krijgt een toffe korting op mijn diensten als ze gebruikmaken van jouw kortingscode;
 • Voor iedere klant die zich via jouw kortingscode aanmeldt, krijg jij een commissie;
 • Win-Win-Win dus: De klant krijgt korting, jij krijgt een commissie en ik maak gebruik van een groter netwerk waardoor ik nog meer (startende) ondernemers kan helpen bij het opbouwen van hun droombusiness.

 

⏩ Hoe werkt het precies?

 1. Vul het aanmeldformulier in en geef aan voor welke dienst(en) je affiliate wilt worden.
 2. Je ontvangt via de mail een persoonlijke kortingscode voor iedere dienst die je hebt aangegeven bij je aanmelding.
 3. Je kunt jouw persoonlijke kortingscodes nu gaan delen en daarmee veel (startende) ondernemers (en jezelf!) blij maken!
 4. De nieuwe klant meldt zich aan en vult bij de bestelling jouw persoonlijke kortingscode in, waardoor de korting direct wordt verrekend.
 5. Wordt jouw persoonlijke kortingscode gebruikt tijdens bij de aanmelding? Dan ontvang jij een commissie! Je ontvangt hierover een mail.
 6. Aan het eind van ieder kwartaal, ontvang je een overzicht van jouw verdiende commissies. Je ontvangt dan ook jouw uitbetaling, o.b.v. een creditfactuur.

 

 

⏩ Hoe kan je je aanmelden?
Wil je meedoen met het affiliateprogramma? Meld je dan aan via onderstaande link! Vul daar je gegevens in die nodig zijn voor het uitbetalen van jouw commissies. Nadat je het formulier hebt ingediend, ontvang je z.s.m. jouw persoonlijke kortingscodes per mail.

Links


Meld je aan voor het affiliateprogamma