Checkout

Sales Strategie Sessie šŸš€

Je hebt tijdens de Boost Your Sales Challenge geweldige stappen gezet om sales leuker en makkelijker voor jezelf te maken! Te gek om te zien dat je jezelf zo hebt uitgedaagd en allerlei nieuwe dingen hebt uitgeprobeerd.

Misschien heb je ook wel ontdekt dat er nog ruimte is voor verbetering, op het gebied van het schrijven van converterende content, het aanspreken van je doelgroep of het verzamelen en benaderen van leads?

Dan heb ik iets tofs voor je!

De Sales Strategie Sessie

Wat houdt het precies in?

šŸ”ø We starten met een Business Analyse. Ik bekijk alles wat je tot nu toe hebt opgebouwd en benoem je sterke punten en verbeterpunten. Daarbij ga ik dieper in op het fundament van je bedrijf, inclusief je doelgroep, aanbod, marketing en sales.

šŸ”ø Vervolgens spreken we elkaar tijdens de 1:1 Sales Strategie Sessie van 90 minuten. We bepalen samen jouw doelen voor de rest van 2023 en stellen een salesstrategie op die bij jou en jouw bedrijf past. Daarnaast gaan we ook aan de slag met een concrete contentstrategie. Zo weet je precies wat je de rest van het jaar kunt doen om je doelen te behalen! Geen one-size-fits-all aanpak, maar een strategie die speciaal voor jou is ontworpen.

šŸ”ø BONUS: Na de sessie mag je een stuk content bij mij inleveren. Ik geef hier mijn persoonlijke feedback op, zodat je jouw contentstrategie nog verder kunt optimaliseren.

Ik heb slechts 5 plekken beschikbaar tussen nu en begin oktober, in verband met de mooie reis die ik ga maken.

Speciaal aanbod voor jou!

Normaal kost deze sessie ā‚¬ 247, maar omdat jij de challenge hebt gevolgd, bied ik hem je aan voor slechts ā‚¬ 197 (excl. btw).

Ben jij er klaar voor om je omzet te laten groeien en meer leuke klanten aan te trekken?
M
eld je dan hieronder aan! šŸ‘‡šŸ¼

Jouw producten

Sales Strategie Sessie (#4168)
+
Oorspronkelijke prijs was: €247.00.Huidige prijs is: €197.00.
Sales Strategie Sessie (in termijnen) (#4180)
98.50 every 2 weken
+
Oorspronkelijke prijs was: €123.50.Huidige prijs is: €98.50.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Sales Strategie Sessie  × 1 247.00
Subtotaal 247.00
21% BTW 51.87
Totaal 298.87

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.