De Startersacademy Ontdekkingsreis Wereldkaart

Jouw reisroute

DE 6 BUSINESS BASICS

Klik hier onder op de eerste module om jouw reis te starten.

1. Businessidee

We zoomen allereerst in op jouw business idee. Wat wil je gaan doen als ondernemer, hoe ziet dat er precies uit en waarom wil je dat graag? Dat legt een geweldige basis voor het opbouwen van je onderneming.

2. Doelgroep

Het bepalen en beter leren kennen van je doelgroep zorgt ervoor dat je goed weer waar ze tegen aan lopen, hoe jij ze kunt helpen en hoe je ze kunt bereiken. Zodat je alleen nog maar samen gaat werken met jouw droomklanten!

3. Productaanbod

Welke verdienmodellen passen bij jouw onderneming? Op welke manier kan jij jouw doelgroep het beste helpen? En waar word je zelf blij van? Je gaat een productaanbod samenstellen we staan ook stil bij je prijsbepaling.

4. Praktische zaken

We behandelen allerlei praktische zaken die je moet regelen als je start met ondernemen, zoals je inschrijving bij de Kamer van Koophandel, je verplichtingen richting de Belastingdienst en het opzetten van je boekhouding. Zo ben je goed voorbereid!

5. Zichtbaarheid

Om ervoor te zorgen dat mensen weten dat je er bent, gaan we werken aan je zichtbaarheid. Welke marketingkanalen ga je inzetten? Welke content kan je het beste delen? Wat kan je doen om op te vallen bij je doelgroep?

6. Doelen en actieplan

Woehoe, de basis van je onderneming staat! Nu is het tijd om consistent actie te ondernemen, zodat je business blijft groeien. Hierbij is het belangrijk dat je doelen stelt en met een concreet actieplan aan de slag gaat.

Human Design

In deze excursie neemt Hiske je mee in de wondere wereld van Human Design. Leer jezelf nog beter kennen en ontdek wat het voor jou business kan betekenen!

Realistisch plannen & Trello

In deze excursie leert Arina je alles over Realistisch plannen, zodat je met een duidelijk plan aan het werk bent, je focus legt op die dingen die je vooruit helpen en je jezelf niet voorbij rent!

Boekhouding

In deze excursie leert Sandra je alles wat je moet weten over je boekhouding. Zo weet jij precies wat er van je verwacht wordt qua administratie, btw-aangifte en inkomstenbelasting.

Bonus: Groeiplan

Gebruik het Groeiplan 2023 voor het stellen van je doelen, het maken van een concreet plan en het bijhouden van je voortgang. Zo weet je precies waar je je op focust en hoe je ervoor staat.

Opnames Accountability Calls

Hier vind je de opnames van de wekelijkse Accountability Calls