Checkout

Business Jaarreflectie 2023

De perfecte manier om 2023 af te sluiten en 2024 met een voorsprong te starten!

Het is dé tijd van het jaar om de balans op te maken en een moment te creëren voor een uitgebreide Business Jaarreflectie 2023.

Reflecteren is super belangrijk als ondernemer. Want als je volgend jaar iets anders wilt, dan zal je ook daadwerkelijk iets anders moeten doen. Dat start met reflecteren, zodat je helder hebt wat het afgelopen jaar wel en niet werkte.

Om je daarbij te helpen, heb ik de Business Jaarreflectie 2023 gemaakt, met daarin allerlei prikkelende vragen. Welke mooie stappen heb je allemaal gezet in 2023? Waar ben je trots op? En welke inzichten neem je mee naar volgend jaar?⁠
⠀⁠
Daarnaast kijken we natuurlijk ook al een klein beetje vooruit naar 2024. 

 

Hoe werkt de Business Jaarreflectie 2023?

Bestel de Jaarreflectie 2023 via deze pagina. Na betaling, ontvang je een e-mail met daarin het werkboek met de vragen.

Je kunt het werkboek uitprinten en met pen de antwoorden opschrijven. Je kunt er ook een notitieboekje bij pakken als je meer ruimte wilt om de vragen te beantwoorden. Het is het zelfs mogelijk om het werkboek digitaal in te vullen. Sla hem het document dan eerst even op. Kies de manier die voor jou het fijnst is!

Nou, waar wacht je nog op? 🤩

Gun jezelf dit mooie cadeau en start het nieuwe jaar met zoveel meer helderheid!

Jouw producten

Business Jaarreflectie 20231
+
9.00

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Business Jaarreflectie 2023  × 1 9.00
Subtotaal 9.00
21% BTW 1.89
Totaal 10.89

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.